בלנד

הריטאז׳ 2014

הענבים מחלקות איכותיות הצמודות ליקב באזור עמק האלה.
בציר ידני עוד לפני זריחת החמה מאפשר קליטת ענבים קרירים שמשפרים את תהליך התסיסה.
אחרי השרייה ארוכה על הקליפות למיצוי צבע וטנינים, נסחט התירוש ותסס בשנית.
יישון בחביות עץ אלון חדשות במשך 18 חודשים.
כל זן יושן בנפרד והממסך הסופי נעשה חודש לפני הבקבוק.
אופי היין מרוכז, עשיר וקטיפתי, מוכן לשתיה וימשיך להתיישן בבקבוק במשך 10-12 שנה.
לאחסן במקום קריר ובשכיבה. מלווה מצוין בשרים מתובלים ופסטות עשירות.

הרכב היין:
קברנה סוביניון - שירז
אלכוהול 14%
טמפרטורת הגשה 15-20 מעלות
פוטנציאל יישון 10 שנים מיום הבציר

סובאז' Cabernet 2016

קברנה 2016 של יקב יפו
פתח

סובאז' Carignan 2016

סובאז קריניאן
פתח