בלנד

אימאז׳

הענבים מחלקות איכותיות מאזור עמק האלה וזכרון יעקב.
בציר ידני ותסיסה קרירה אחרי השרייה למיצוי הצבע והטנינים. תסיסה שניה אחרי סחיטה עדינה ותחילת תהליך יישון ארוך בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות. הבלנד הסופי נעשה אחרי 18 חודשים וימשיך להתיישן בבקבוק עוד 8-10 שנים.
היין מרוכז ועשיר, נעים ומוכן לשתיה. רצוי לאחסן במקום קריר ובשכיבה.

הרכב היין:
קברנה סוביניון פטיט סירה
אלכוהול 14%
טמפרטורת הגשה 10-12
פוטנציאל יישון 8-10 שנים

סובאז' Cabernet

קברנה של יקב יפו
פתח

סובאז' Carignan

סובאז קריניאן
פתח