בלנד

אימאז׳ 2014

הענבים מחלקות איכותיות מאזור עמק האלה וזכרון יעקב.
בציר ידני ותסיסה קרירה אחרי השרייה למיצוי הצבע והטנינים. תסיסה שניה אחרי סחיטה עדינה ותחילת תהליך יישון ארוך בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות. הבלנד הסופי נעשה אחרי 18 חודשים וימשיך להתיישן בבקבוק עוד 8-10 שנים.
היין מרוכז ועשיר, נעים ומוכן לשתיה. רצוי לאחסן במקום קריר ובשכיבה.

הרכב היין:
קברנה סוביניון פטיט סירה
אלכוהול 14%
טמפרטורת הגשה 10-12
פוטנציאל יישון 8-10 שנים

סובאז' Cabernet 2016

קברנה 2016 של יקב יפו
פתח

סובאז' Carignan 2016

סובאז קריניאן
פתח