התחלה שתמיד
מרגשת

הכרמים שלנו

יין איכותי מתחיל בענבים איכותיים. טכנולוגיה ומקצועיות היינן חשובים אך אינם תחליף לחומר גלם מעולה, לכן אנחנו משקיעים הרבה מחשבה בגידול הענבים בכרמים שלנו בעמק האלה.
המונח "טרואר" (Terroir) שמתייחס למכלול תנאי הגידול שמשפיעים על איכות הענב הוא נר לרגלינו ומנחה אותנו לאורך תהליך הגידול - החל מהבחירה במיקום הגאוגרפי של הכרם, הגובה מעל פני הים, מבנה הקרקע, השיפוע והחשיפה לשמש.
הבחירה במיקום הכרמים בעמק האלה אינו מקרי. מעבר לנוף היפהפה, האזור המכונה "טוסקנה הישראלית" זוכה להכרה כמקור לכרמים איכותיים כבר אלפי שנים ועדויות ארכאולוגיות מלמדות על מסורת עתיקה של ייצור יין באזור.
כיום אנחנו מגדלים כרמים מהזנים המצליחים ביותר: קברנה סוביניון, מרלו, שיראז וקברנה פרנק שמסתמן כזן שיוכל לבדל את גידולי האזור משאר חלקי הארץ.

הדרך שלנו

קחו שלושה ציירים, עם אותו הבד ואותם צבעים ותעמידו אותם מול נוף זהה. מה הסיכוי שהציורים שלהם יהיו זהים?
הרבה פעמים נשאלנו מה התפקיד של היינן במוצר הסופי. איזה חלק מהטעמים הוא למעשה האמירה האישית שלנו? הרי גם כשהענבים הם מאותו הזן והאדמה היא אותה אדמה, כל יין הוא בעל אופי ייחודי משלו. הסוד הוא בתפישה, ושם נמצאת גם התשובה. זו לא רק הבחירה בחביות העץ הספציפיות או בבלנד המיוחד בין הזנים, זה האופי שאנחנו רוצים להקנות לו. יין הוא כמו הציור שלנו ולהיות ייננים זו הדרך שלנו לצייר תמונה - כל יין והאופי שלו, וכל יצירה מביעה דברים שונים. ביין יש יופי, שאותו אנו רוצים להעביר אליכם בכל לגימה.